2011 m. rugsėjo 1 d., ketvirtadienis

Bitininkės Eglės įspūdžiai

Prabėgo visą vasarėlė ir net nepastebėjome, kaip greit atėjo ruduo. Laikas bus eiti į mokyklą, nors dar tikrai norisi saulės, ir vasariškosios nuotaikos! Na bet nieko nepakeisi, dėl to paskutini kartą keliavome prie bičių. 


Kaip ir visada mus pasitiko Vincas Kibirkštis. Jo darbas atsakingas - stebėti kad ko blogo nepadarytume. Na nors paskaitose buvom atidžios ir tvarkinėjamiems pačios, bet patyrusio žmogaus pagalba netrukdo :]:] Džiaugiamės, kaip praėjusi karta sukome medų, nes prisipažįstu buvome pesimistai ir galvojome, kad mūsų bitės medaus neatneš. Na nors prisukom tik pusė kibiro, bet ir tokiu derliumi džiaugiamės. 


Gavome sirupo ( bičių žiemos maisto), tad nieko nelaukdami pradėjom bites maitinti ir ruošti žiemai. Nes pasirodo jos tikros ėdrūnės ir visą greitai suvalgė. Išsiskyrėme lengvai, nes žinojome, kad dar tikrai susitiksime ir aplankysime bites su kuriomis praleidome visą savo vasarą. Na nors ir turėjome daug nesklandumų, bet projektas pavyko, tad bites palikome su laimės šypsenomis ;]

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą