2011 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Be bitininko inventoriaus - kaip be rankų!

UAB "Wilara" suteikė reikšmingą nuolaidą
jaunųjų bitininkų inventoriui įsigyti
Kaip ir dažnai nutinka startuojant gražioms ir naudingoms iniciatyvoms - geri darbai turi įrodyti esą verti materialinės ir kitokios paramos dar prieš pasiekiant tikrų rezultatų. Tačiau kartais, vis gi, geri darbai būna pastebimi gerų žmonių! Projektui "Bitė Žmogui" pasisekė būti pastebėtam UAB "Wilara". UAB "Wilara" - viena pagrindinių bitininkystės reikmenų įmonių Lietuvoje, turinti didžiausią Baltijos šalyse prekių bitininkams parduotuvę ir gausiausią pasiūlą.. Bendrovės direktorius suteikė projektui ženklią materialinę paramą, kuri leido projekto vykdytojams įsigyti avilius, bites, kombinezonus bei kitą labai svarbų jauniesiems bitininkams inventorių, be kurio šiame projekte - kaip be rankų.
Aviliai  bei bičių šeimos: tai kas reikalingiausia - įsigyta UAB "Wilara" 
 Kad projekto dalyviai nebijotų bitelių, UAB "Wilara" aprūpino juos veislinėmis bitėmis, kurios pasižymi ramiu charakteriu, jas lengviau prižiūrėti, nes mažėja tikimybė būti sugeltam.
Projekto dalyviai: Austėja, Eglė ir Eitvydas matuojasi naujutėlaičius iš UAB "Wilara"
 įsigytus bitininkų kombinezonus
 Nepaisant gero bičių būdo, kombinezonai apsaugantys visą kūną, būtina priemonė jauniesiems bitininkams, kuriems kartais dar stinga drąsos kišti rankas į avilį. Kaip matote, projekto dalyviams jie labai patiko :)
Eitvydas džiaugiasi naujuoju kombinezonu :)
 Projekto koordinatoriai iš Nacionalinio Socialinės Integracijos Instituto džiaugėsi, jog visomis šiomis priemonėmis bei įrankiais įsigytais su UAB Wilara pagalba projekto dalyviai galės naudotis ir naudojasi kaip savais. Juk mokėjimas rūpintis turtu, jį valdyti ir naudoti ekonomiškai yra būtinas versliam bitininkui.
Bitininkas Vincas ne tik išrinko pievą, kuri labiausiai atitiktų bitelių poreikius,
bet ir sutvarkė ją, nušienavo
Žinoma, kiekvieną projekto dalyvių žingsnį stebi, pamoko ir teisinga linkme nukreipia bitininkas Vincas, išleidęs ne vieną knygelę apie bites ir bitininkystę.

Jau greitai bus ir daugiau naujienų apie jaunuosius bitininkus iš Antalieptės :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą